SERVICII

Magic Print va ofera o gama larga de servicii in productia de materiale publicitare. Serviciile noastre sunt continuu actualizate, acordand o atentie riguroasa promovarii si tehnologizarii companiei noastre avand posibilitatea sa realizam 100 % din productie in atelierele Magic Print.

Imprimare serigrafica

Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare mai putin conventional pe orice suprafata plana. Utilizarea pe scara larga a serigrafiei incepe o data cu anii ‘70, ca urmare a dezvoltarii chimiei vopselelor si pigmentilor. Serigrafia este folosita pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, pixuri, brichete, agende, etc. Serigrafia este procedeul prin care se imprima pe diferite materiale, începând cu hârtie, ceramica, materiale plastice si terminând cu textilele sau metalele. Ceea ce se schimba de fiecare data, in functie de suportul specific, nu este procesul in sine, ci tipul de cerneala folosita. Regula de baza a imprimarii serigrafice este ca materialul suport sa fie neted. Avantajele imprimarii serigrafice sunt urmatoarele : imprimare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare, zgariere si mai ales la raze UV.

Imprimare tampografica
 
                                                              
Tampografia  este un procedeu de  imprimare in una sau mai multe culori, in regim manual sau semiautomat, a diferite produse, cu suprafata cilindrica, plana sau neregulata. Pe scara larga astfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucarii, diversi recipienti, hartie si carton, agende, masti de aparate, produse industriale, etc.
Principiul de lucru:
   Imaginea de imprimare este preluata de pe clisee polimerice cu suport metalic si imprimata, prin intermediul unui tampon de cauciuc special, pe obiectul respectiv. Cliseele polimerice sunt gravate prin simpla expunere la o lampa cu ultraviolet timp de cateva minute.
 

    Emblemare cu folie autoadeziva

Transferul termic reprezinta procedeul, prin care se transfera la cald diverse elemente grafice sau de text. Se foloseste o folie speciala, decupata sau imprimata prealabil. Transferul se relizeaza la cald, prin presare, pe diferite materiale  textile din bumbac sau poliester (tricouri, bluze, sepci, bandane, jachete, sorturi, sacose textile, salopete, umbrele, genti, halate).
Procedeul este utilizat, in general, in cazul unicatelor, tirajelor mici sau obiectelor care nu pot fi realizate prin serigrafie.
Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb. Sublimarea se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramica, lemn, metal care au fost tratate in prealabil pentru sublimare.
Tipar digital de mari dimensiuniIn cazul printului de mari dimesiuni, imprimarea se face pe utilaj special cu cerneala pe baza de solvent, rezistenta la UV si apa, ceea ce face ca produsul finit sa poata fi utilizat atat in interior cat si in exterior.
Latimea de printare este de 1370 mm., iar rezolutia maxima de 720 x 720 dpi. Suportul pe care se poate printa poate varia: PVC flexibil (banner), autocolant, hartie, hartie autocolanta, etc... 

Broderia este un mod de personalizare  a produselor textile. Se poate realiza broderie pe o gama vasta de produse textile finite (tricouri, halate, sepci, pulovare, sacouri, fuste, rochii, posete, etc), precum si pe suprafete plane (ecusoane scolare, pentru firme de protectie si paza, politie, armata, cluburi sportive, pensiuni, hoteluri, etc).